• SEO zoekmachine optimalisatie

Over SEO zoekmachine optimalisatie

SEO zoekmachine optimalisatie: Google beloont content die internetbezoekers interessant en aantrekkelijk vinden. Hoe meer bezoekers uw content waarderen, delen en erop reageren, hoe meer autoriteit u krijgt en hoe hoger u in de zoekresultaten komt.

Heldere structuur

Combineer goede content met een heldere duidelijke structuur van uw website zodat Google makkelijk uw website kan indexeren. Helemaal compleet wordt het indien u al uw online contacten (linkbuilding) en social media integreert.

Houd uw bezoeker vast

Wilt u naast meer verkeer naar uw website ook de tijd die uw bezoekers daar doorbrengen verbeteren en meer laten kopen? Dan is daar een zorgvuldig doordacht plan voor nodig. Impressions company kan aan de hand van de opbouw van uw website bekijken waar verbetering van de usablity nodig is. De customer journey van uw klant staat daarbij centraal. Iedere onduidelijkheid in de site en iedere klik die de klant teveel doet, is nadelig voor uw conversierate (CTR)

SEO zoekmachine optimalisatie

Alle bekende en minder bekende SEO termen kunnen gerangschikt worden onder een van onderstaande noemers:

 • Gebruikers ervaring 

  Hieronder valt het ontwerp en de gebruikte afbeeldingen maar natuurlijk ook het navigeren op de site: is dit helder en intuitief? Responsive (mobiel vriendelijk)?

 • Inhoud/ Content

  Zitten hier geen herhalingen in, klopt de structuur en worden de juiste verzameltermen wel gebruikt;

 • Social Media 

  Wordt er gewerkt volgens een duidelijke strategie? Maakt het een integraal onderdeel uit van uw online uitingen? Bouwen aan een authentieke klanten bestand.

 • Snelheid van de (mobile) site

  Hierop komt steeds meer nadruk te liggen. Zijn de afbeeldingen voldoende gecomprimeerd? Buttons groot genoeg? Caching toegepast?

 • Algemene toepassing van SEO:

  Dan hebben we het over het juiste gebruik van H1 en H2 koppen. Maar ook Keywoorden,  Links en het gebruik van Titels vallen hieronder.

Een goed startpunt voor verbetering zijn onze Quick Scan of Advanced Scan

Met het uiteindelijke resultaat: een Plan van Aanbevelingen waarmee direct zelf kan worden gestart,  door uw webmaster of derden.