email nieuwsbrieven, product fotografie, loyalty programma's

Aanvullende services: Email nieuwsbrieven

Een van de aanvullende services is Email nieuwsbrieven Deze staan hernieuwd in de belangstelling. Gegevens worden steeds belangrijker. Om zelf gericht uw klanten te kunnen benaderen is het opbouwen van een bestand met namen, e-mailadressen en interesses nodig. Gebruik uw online kanalen om e-mailadressen te verzamelen en zet een e-mail nieuwsbrief in om uw informatie gericht te delen.

Het inzetten van Email nieuwsbrieven kan een aanbeveling zijn in een Advanced Scan.

Hieronder de 6 stappen:

In deze fase wordt de beoogde doelgroep en de doelstelling bepaald.
stap1_100

In deze fase wordt de benodigde informatie verzameld. Dat kan tekst, afbeeldingen, links naar externe bestanden zijn.
stap2_100

Vervolgens wordt alle informatie overzichtelijk in een template geplaatst en opgemaakt volgens moderne richtlijnen.
stap3_100

Het concept wordt overlegd met opdrachtgever en getest.
stap4_100

Op afgesproken tijdstip wordt de nieuwsbrief vervolgens verzonden…
stap5_100

Ongeveer een week na verzending ontvangt de opdrachtgever een uitgebreide rapportage in PDF-formaat
stap6_100

Aanvullende Services: Product Fotografie

Product Fotografie is ook een aanvullende service. U heeft een webshop maar ontvangt geen foto’s van uw fabrikant. Impressions company kan uw productfoto’s maken en ‘vrijzetten’ voor specifieke doeleinden (witte achtergrond) U kunt ook kiezen om deze te laten bewerken voor een advertentie of banner voor uw online kanalen. Studio is geschikt voor objecten tot 2 x 2mtr. Uitstekend geschikt ook voor kleding (invisible mannequin toepassingen) Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Aanvullende services: Websites onderhouden

De meeste ondernemers hebben een website maar komen er niet aan toe om deze bij te houden met actuele nieuwsberichten of up-to-date informatie. Google eist relevante, recente content van uw pagina’s anders laten ze uw website links liggen. Impressions company kan uw nieuwsberichten schrijven, actie en landingspagina’s voor uw maken en bijhouden. Zelfs het bouwen van nieuwe websites in WordPress, Wix of een ander programma is mogelijk als een van de aanvullende services.

Aanvullende Services: Webshops onderhouden

De klant vereist steeds sneller wisselende producten en collectie’s die ze ook op mobiel kunnen bekijken en bestellen. Duidelijke foto’s, een heldere structuur, Google-vriendelijke beschrijvingen en een betrouwbare betaalmethode zijn nodig om een hoge conversie te kunnen realiseren. U kunt zelfs uw WP webshop laten bouwen en beheren door Impressions company.

Aanvullende Services: Ontwikkeling van Loyaliteitsprogramma’s

Veel klanten maken gebruik van Loyality programma’s. Een belangrijk marketing instrument om loyale klanten te belonen; zij geven namelijk meer uit dan nieuwe klanten, zijn goedkoper om te benaderen en zij kunnen optreden als ambassadeurs voor nieuwe klanten. Een programma starten hoeft niet fancy en duur te zijn. Klein beginnen kan, maar pas het wel toe tijdens de gehele customer journey. Dit zorgt voor:

  •  meer betrokkenheid
  •  toename per besteding
  • toename van de bezoekfrequentie
  • besparing op het huidige marketingbudget